Afspraak & openingstijden

Openingstijden

Maandagmorgen
Gesloten

Maandagmiddag

Alleen geopend in overleg met de masseur

Dinsdag t/m vrijdag
9.00 uur tot 18.00 uur (alleen op afspraak)

Zaterdag/zondag gesloten

Alle behandelingen gaan alleen op afspraak en worden zoveel mogelijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 ingepland om zo een goed mogelijke doorloop te behouden. Is het voor u niet mogelijk om tijdens deze uren te komen, dan is er de mogelijkheid in overleg een afspraak te maken op een ander tijdstip. In het weekend en op de maandagochtend is de praktijk gesloten.

Aangezien de praktijk geen wachtruimte heeft, zou ik u willen vragen op tijd te komen, maar graag niet te vroeg.

Afspraken kunnen gemaakt worden

Telefonisch: 06-29 979 650

Van maandag t/m vrijdag van: 9:00 – 21:00 uur

Mocht ik de telefoon niet op nemen kunt u ook een Whats-app bericht op dit nummer achter
laten, met uw naam en telefoonnummer. Dan bel of app ik u zo spoedig mogelijk terug.

Via e-mail: info@massagetherapiekuiper.nl

Voor het maken van een afspraak heeft u over het algemeen geen verwijzing van een (huis)arts nodig. Echter kan het soms wel raadzaam zijn om eerst uw (huis)arts op de hoogte te stellen omtrent uw lichamelijke klachten. De behandelingen komen namelijk nooit in plaats
van reguliere behandelwijzen. Indien u klachten heeft die nog niet eerder zijn behandeld, dan wordt u geadviseerd om eerst te overleggen met uw huisarts of specialist.

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden geven duidelijkheid over de rechten en plichten voor zowel de client als de masseur.

Afspraak afzeggen

Het is mogelijk om een afspraak kosteloos te annuleren, maar dit dient uiterlijk 24 uur voor de afspraak te worden doorgegeven. Voor een afspraak die niet wordt nagekomen binnen de 24 uur en zonder geldige reden, wordt het volledige tarief van de betreffende behandeling in rekening gebracht.

Intakeformulier

Komt u naar de praktijk voor een therapeutische massage, dan is een intakeformulier heel belangrijk en noodzakelijk voor het eerste consult. Dit gaat namelijk om de verplichte registratie voor behandelaars. Neem dit formulier ingevuld en getekend mee naar het eerste
therapeutische consult.

Klik op het  juiste link om het intakeformulier te downloaden, uit te printen en in te vullen…

Intake formulier

Voor de man

Intake formulier

Voor de vrouw

Intake formulier

Voor kind meisje

Intake formulier

Voor kind jongen