Massagetherapie om tot rust te komen en om klachten/aandoeningen waar mogelijk weg te nemen.

Ontspannings Massage

De klassieke (ontspannings) massage is de basis van vele massage vormen en is al net zo oud als de mensheid.

Therapeutische Massage

De therapeutische massage gaat vooral, om het los maken van gevoelige en stijve spieren op therapeutische basis.

Voetrefexologie

Hoewel we alleen de voeten en een deel van de benen masseren, kunnen we voelen dat het effect heeft op het gehele lichaam. 

Shiatsu Therapie

Deze stimulerende drukpuntmethode (vooral met de handen) heeft vooral zijn uitwerking op het autonoom(zelfbesturend) zenuwstelsel en het ruggenmerg

Guasha Therapie

Het woord “Gua” betekent “schrapen”, en “Sha” “zandkorrels” (de rode vlekjes). Deze schraaptherapie is al meer dan tweeduizend jaar oud.

 

Stoel Shiatsu

Een bijzondere laagdrempelige manier om in aanraking te komen met massage, met kleren aan op een speciale stoel een korte ontspannende en en activerende massage behandeling.

Hallo! Ik ben  Johan Kuiper

Gediplomeerd Masseur

Johan Kuiper is een gediplomeerd Massagetherapeut en Manueel praktizijn® . Sinds 2005 is hij in contact gekomen met massage. Na het behalen van verschillende opleidingen en cursussen op HBO-Niveau bij DBA (Dutch Bodywork Academy) in Groningen, Guasha Opleidingen Santai in Deurne, SHO Registeropleiding (HBO) in Groningen, EHBO, en werkervaring van 5 jaar bij een Chiropractisch Centrum is hij per 1 april 2013 begonnen met een eigen praktijk. Op het gebied van methoden/therapieën staat hij niet stil en leert hij constant bij.

Mijn specialiteiten

Massage, Shiatsu, Guasha en Voetflexologie

Neem contact op om te bespreken wat het beste voor u kan zijn.

Het is eenvoudig

w

Neem contact op

Maak een afspraak

Eerste sessie

Mijn advies

Hier moet nog een tip van de expert!  Als het kan nog een andere foto van jou

Hoe gaat het in zijn werk!

1. Een afspraak maken

Een afspraak kunt u maken telefonisch, via de mail of de link vanaf de website. Telefonisch bespreekt u met de masseur  welke behandeling u graag zou willen, hoe lang de behandeling zal gaan duren en wat de kosten zullen zijn. Via de mail krijgt u een berichtje terug of u wordt terug gebeld als u uw telefoonnummer er bij vermeld.  U krijgt geen schriftelijke bevestiging van uw afspraak of  mail, noteer deze dus daarom altijd goed. Een vergeten afspraak kan in rekening worden  gebracht (zie de voorwaarden), en dat zou jammer zijn.

Contact

Voor vragen of voor het maken van een afspraak, neem contact met me op!

06123456778

Singellaan, Heiligerlee

info@massagetherapiejohankuiper.nl